torstai 17. marraskuuta 2011

Pilvilinna


Sanonpa vaan että onneks huomenna on perjantai!
Tänään kävin ikeassa murun kanssa, ja keksin hienon tuparilahjan sille ! Siellä on niin kiva käydä. Tykkään ihan hirveesti suunnitella kaikkee ! Illalla tuli sit taas vähän apea olo : ( mistä lie johtuu..kaiken pitäis olla hyvin.
Vieläkin ajattelen vähän alkuviikkoo..ja kesän alkua..Mitä mä nyt kerron kun joku kysyy miten te tapasitte.Ei oo mitään onnellista tarinaa mikä ois kun kohtaloo ja suurta rakkautta ensisilmäyksellä...Ehkei sit kaiken pidäkään tapahtua niin. Elän välillä niin omissa pilvilinnoissani. Sillon tää mailma ei oo niin kova.

Mitähän tulevaisuus tuo tullessaan. Mietin mikä musta oikeen tulee ja elämää Jonin kanssa. En vaan pysty kuvitteleen itteeni oikein mihkään työhön. Rakastan laulamista ja muuta enemmän luovaa. Vieläkin unelmoin samoin kun pikkutyttönä että isona mä saisin laulaa ihmisille. Mietin vaan että mitähän ihmettä mie tuolla lukiossa teen..huonoilla arvosanoilla viellä. Mutta Yhestä asiasta oon kuitenkin varma, "ettei etäisyys, ei vuodetkaan,ei mikään mua ja sua erota".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti